• 0721-334.992
  • 0 0
  • Contul Tau
  • Inregistreaza-te

Update feed Shopping Ads, TBI Calculator Rate si alte noutati Gomag

Deschide un cont in Academia de eCommerce si primesti instant 10 puncte de fidelitate in valoare de 10 lei, sa iti cumperi materialele care te intereseaza. Bucura-te de extra reducere la comandarea produselor premium din Academie!
Gratuit
Gomag
Update feed Shopping Ads, TBI Calculator Rate si alte noutati Gomag-big
Gratuit
Limita stoc
- +
Acceseaza Acum

Pont! Acceseaza video-ul prin contul tau din Academie si primesti acces la un checklist bonus pentru Strategia ta de marketing pentru 12 luni. 1. Posibilitatea de a genera un URL pe care se va aplica direct un voucher

Codurile de voucher se creeaza din Admin - sectiunea Marketing - cos de cumparaturi. Acum exista un buton: Genereaza URL. Dupa ce dai click pe buton, apare un pop-up. Aici va trebui sa setezi URL-ul si codul ce va fi aplicat pe URL. Ambele campuri sunt obligatorii pentru generarea URL-ului. URL-ul generat se poate copia si folosi in campanii, email-uri sau unde doresti.

2. Update Google Shopping Ads

In admin - setarile feed-ului Google Shopping Ads - gasesti acum atributele oferite de Google. Poti folosi campurile Custom label 0, 1 si 2 pentru atribute ce nu se gasesc in lista (pentru nise mai restranse). Daca activezi pe o nisa mai speciala, s-ar putea ca 3 atribute custom sa nu ajunga. Poti folosi optiunea Atribute dinamice, pentru a adauga mai multe atribute personalizate.

3. Update SEO Avansat

Cu SEO Avansat se pot crea reguli pentru meta titluri si meta descrieri, astfel incat sa nu mai fi nevoit(a) sa le creezi pentru fiecare produs/categorie in parte. Cu ajutorul atributelor dinamice, aceste meta titluri se vor completa automat la produsul/categoria pentru care se potrivesc. Este posibil ca regulile create sa se suprapuna pentru anumite produse/categorii/branduri. Update-ul se refera la campul Prioritate, ce permite setarea prioritatii unei reguli si ordinea de aplicare.

4. Update FGO:

Afisarea numarului de zile pentru scadenta factura Pentru a seta numarul de zile pentru scadenta unei facturi, trebuie intai sa setezi Da pentru campul Data scadenta, din aplicatia FGO. Astfel, va aparea campul Numar de zile pentru scadenta, unde vei putea introduce valoarea dorita.

5. Optiune noua GoBot

- Plata nu a fost finalizata Este pregatita o noua conditie de activare pentru Email Bot si Order Bot. Se poate seta activarea lor in cazul in care plata unei comenzi nu este finalizata/confirmata. Te ajuta sa te ocupi de clientii a caror plata nu a fost confirmata (date introduse gresit, card cu fonduri insuficiente etc.). Ajuti clientul sa se intoarca si sa finalizeze plata.

6. TBI: Calculator rate

Calculatorul de rate de la TBI se va afisa in detaliu produs, daca este activata optiunea de plata in rata prin TBI (se contacteaza TBI si apoi se activeaza aplicatia in Gomag). Ajuta clientii sa faca achizitii (de valori mai mari) chiar si atunci cand nu dispun de fonduri imediate. Daca se da click pe calculatorul de rate, clientii vor fi directionati automat catre un simulator online de rate. Aici se va putea alege numarul de luni pentru creditare si se va putea vizualiza valoarea ratei lunare. In aplicatia TBI din Gomag se completeaza campurile: rate variabile, numar de rate, valoare dobanda, comision analiza si optiunea Afiseaza pentru preturi peste (de la ce suma vrei sa devina activa plata in rate prin TBI).

7. Se pot ordona video-urile pentru produse

Se pot afisa mai multe video-uri in detaliu produs. Acum video-urile se pot ordona, cu ajutorul unui buton drag&drop. Tu setezi ordinea in care sa se afizeze video-urile unui produs. Care din aceste functionalitati se potrivesc magazinului tau? Foloseste tot ce te poate ajuta pentru a creste eficienta magazinului si numarul de vanzari.

Continua sa ne urmaresti pentru alte noutati si sfaturi utile abonandu-te la canalul nostru de YouTube. Suntem prezenti si in social media, pe Facebook si Instagram. In grupul de Facebook eCommerce cu Gomag poti gasi sprijin si sfaturi de la o comunitate de antreprenori si specialisti. 
 

Vezi si alte materiale utile:

Suport clienti Luni-Vineri 9:00-17:00

0721-334.992 contact@gomag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!