• 0721-334.992
  • 0 0
  • Contul Tau
  • Inregistreaza-te

Integrare easySales, update Retargeting si FGO si alte noutati Gomag

Iti oferim 10 lei reducere la prima ta cumparatura in Academia de eCommerce, instant! Cum o obtii? Simplu, inregistreaza primul tau cont in Academie si iti oferim automat 10 puncte de fidelitate in valoare de 10 lei. Incepe acum!

Gratuit
Gomag
Integrare easySales, update Retargeting si FGO si alte noutati Gomag-big
Gratuit
Limita stoc
- +
Acceseaza Acum
Pont! Acceseaza video-ul prin contul tau din Academie si primesti acces la un checklist bonus pentru Fluxul tau de vanzari!

Noutatile Gomag din luna octombrie

 1. Vanzare in multiple canale prin integrarea easySales


EasySales este un soft ce faciliteaza magazinelor online de pe platforma Gomag integrarea cu canale de vanzare suplimentare. Detinatorul de magazin poate alege sa vanda pe marketplace-uri, site-uri de anunturi, programe de afiliere. Poate folosi diverse sisteme de facturare si gestiune, servicii SMS, fulfillment si curieri. Integrarea cu easySales presupune crearea unui cont pe platforma easySales, in prima faza. Se va obtine un token, care va trebui introdus in aplicatia easySales din platforma Gomag. Pe platforma Gomag, poti alege sa trimiti toate produsele catre easySales sau doar pe cele active. Pentru a selecta doar produsele active, va trebui sa bifezi optiunea easySales in sectiunea “Detaliu produs”, pentru fiecare produs in parte. Se pot trimite produse in easySales si prin optiunea Import. Primele 14 zile cu easySales sunt gratuite, pentru testare. Apoi, va trebui ales un abonament. Factura si AWB-ul pot fi generate atat din Gomag cat si din easySales. Indiferent de unde se genereaza, statusul comenzii va fi actualizat in ambele locatii.

2. Actualizari Schema

Schema este un tool care te ajuta sa trimiti in Google ce reprezinta fiecare sectiune a magazinului tau. Il ajuti pe Google sa inteleaga despre ce e vorba in magazin. In Gomag, Schema este activa implicit. Update-urile in aplicatie se refera la campuri noi (Nume Copyright - nume companie si An Copyright - an lansare magazin) si posibilitatea de a afisa sau nu schema pentru produsele din listare. Echipa Gomag actualizeaza aplicatia Schema in permanenta, astfel incat Google sa iti citeasca paginile magazinului cat mai bine.

3. Integrare Retargeting Biz

Retargeting Biz este un tool care te ajuta sa automatizezi task-urile de marketing, eforturile de a creste valoarea cosului si a ratei de conversie. Noile servicii sunt posibilitatea de a automatiza campaniile PPC, cu reclame dinamice pe Facebook, Google si Instagram, template-uri noi, automatizare in campaniile de newsletter, notificari push, email-uri si SMS de recuperare cos. Poti face recomandari relevante in site si pop-up-uri comportamentale.

4. Actualizare FGO - gestiuni multiple

FGO este o aplicatie de facturare si gestiune. Ea arata gestiunile disponibile. Cu ajutorul update-ului recent, poti selecta care gestiune sa fie implicita si care sa fie disponibila pentru facturare.

5. Cautare comenzi in pagina Istoric

Comenzi din contul clientilor Acest update se refera la contul de client al magazinului si la pagina de Istoric comenzi din cont. Clientii pot de acum sa gaseasca o comanda folosindu-se de numarul comenzii sau denumirea produsului din comanda. Ajuta la plasarea rapida a unei noi comenzi in magazin.

6. Integrare GLS API

Transportatorul GLS a lansat versiunea API a aplicatiei sale. Functionalitatea transportatorului nu s-a schimbat. Conform celor de la GLS, vor exista clienti la care nu va mai functiona versiunea veche a aplicatiei, din cauza ca vor fi trecute conturile la noua versiune. Recomandarea este sa verificati cu transportatorul, asigurandu-va ca totul merge asa cum trebuie si in continuare. Noua versiune va permite un transfer de date mult mai rapid intre Gomag si GLS.

Pana acum nu ai reusit sa testezi platforma Gomag? Ai 15 zile in care poti sa-i testezi functionalitatile si aplicatiile, configurand un magazin online asa cum iti doresti. https://www.gomag.ro/ 

Suport clienti Luni-Vineri 9:00-17:00

0721-334.992 contact@gomag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!