• 0721-334.992
  • 0 0
  • Contul Tau
  • Inregistreaza-te

Cum sa iti cresti contactele si listele de email din magazinul tau online

Vrei sa castigi instant 10 puncte de fidelitate in valoare de 10 lei? Fa-ti un cont, gratuit si rapid, chiar acum! Pornesti cu un credit de 10 lei reducere pentru orice curs digital sau material fizic premium iti doresti, doar in Academia de eCommerce by Gomag!
Gratuit
Gomag
Cum sa iti cresti contactele si listele de email din magazinul tau online-big
Gratuit
Limita stoc
- +
Acceseaza Acum
Pont! Acceseaza video-ul prin contul tau din Academie si primesti acces la un checklist bonus pentru Fluxul tau de vanzari!

Indiferent de tipul de afacere (sau produse vandute), cresterea este direct proportionala cu numarul de contacte colectate sau pregatite sa cumpere.

Ce tipuri de contacte are o afacere?

- Date de contact de la furnizor (produse, servicii, contabila, avocat, jurist etc.)
- Date de contact de la colegi, oameni din echipa
- Date de contact de la clienti
- Date de contact de la potentiali clienti - acest tip de date trebuie avut in vedere (fara acesti oameni este dificil sa cresti o afacere) Date de contact: - Nume si prenume - Numar de telefon - Adresa de email

Cu ajutorul digitalizarii, business-urile au acces si la un alt tip de date de contact: poti intra in contact cu oamenii care iti scriu pe retelele de socializare. Totusi, nu acorda foarte mare atentie acestui tip de date, pentru ca retelele sociale nu pot fi controlate (algoritmul se poate modifica oricand). Sunt mai valoroase datele pe care le poti stoca/printa.

Care este canalul cu cea mai mare rata de conversie?

Canalul de marketing cu cea mai mare rata de conversie este email marketing-ul. Oamenii lasa adresele de email pe un site pentru ca au incredere si doresc sa obtina o informatie/produs/discount etc. Este momentul in care se stabileste un punct de legatura intre brand si utilizator. Utilizatorii sunt obisnuiti sa primeasca pe email diferite oferte, coduri de reducere sau promotii.

Optiunile prin care poti creste numarul de contacte Platforma Gomag ofera mai multe optiuni prin care poti creste lista de contacte/adrese de email. Fa formulare de contact cat mai simple (un singur camp de completat). Formularele cu mai multe campuri vor fi evitate (timp mai mare pentru completare).

Optiuni de crestere a datelor:

1. Landing page (landing page de teasing, prin care anunti lansarea magazinului online)
2. Pop-up colectare adrese de email - nu toti cei care viziteaza magazinul ajung sa cumpere; pop-up-urile ajuta la pregatirea lor pentru a deveni clienti
3. Blogul - pentru colectare adrese de email

Sfat! Este important sa legi formularul de contact si optiunile de colectare adrese de email de un serviciu de email marketing. Greseala frecventa a antreprenorilor: colecteaza adrese de email dar uita sa comunice cu contactele. Nu trimit mesaje/oferte pentru ca se gandesc ca au o baza de date prea mica. Trebuie sa ai o comunicare constanta (periodica) cu contactele colectate.

In mod contrar, oamenii vor uita de tine. In platforma Gomag, Newsman este cel mai folosit si apreciat serviciu de email marketing. Se poate implementa usor si iti va asigura un contact strans cu baza ta de date.

Tu ce vrei sa aplici imediat in business-ul tau, din optiunile mentionate in acest video? Ce provocari ai intampinat in cresterea listei de contacte?

. Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube pentru mai multa informatie utila pentru antreprenorii din eCommerce. 

Suport clienti Luni-Vineri 9:00-17:00

0721-334.992 contact@gomag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!