• 0721-334.992
  • 0 0
  • Contul Tau
  • Inregistreaza-te

Cum folosesti easySales cu Gomag pentru a vinde mai mult

Deschide un cont in Academia de eCommerce si primesti instant 10 puncte de fidelitate in valoare de 10 lei, sa iti cumperi materialele care te intereseaza. Bucura-te de extra reducere la comandarea produselor premium din Academie!
Gratuit
Gomag
Cum folosesti easySales cu Gomag pentru a vinde mai mult-big
Gratuit
Limita stoc
- +
Acceseaza Acum

Pont! Acceseaza video-ul prin contul tau din Academie si primesti acces la un checklist bonus pentru Strategia ta de marketing pentru 12 luni. 

EasySales este o platforma ce ofera o singura solutie pentru o diversitate de canale de vanzari (inclusiv vanzari pe marketplace-uri internationale).

Cum ajuta easySales?

Este suficient sa faci setarile necesare in platforma Gomag, iar acestea se vor replica automat pe toate canalele unde vrei sa vinzi. De asemenea, se va face sincronizarea intre datele din magazinul tau Gomag si datele din canalele de vanzari unde esti prezent(a).

Cum ajustezi preturile pentru a fi competitiv(a) in marketplace?

Cand vinzi produse in marketplace-uri, este posibil ca si alti comercianti sa vanda aceleasi produse ca tine. Desi nu putem influenta totul legat de marketplace-uri, ce putem influenta, ca sa poti obtine o pozitie mai buna si sa castigi acel Buy button (ce permite cumparatorului sa te aleaga pe tine), este pretul. De asemenea, calitatea serviciilor si produselor oferite ajuta pentru o mai buna pozitionare in top-urile marketplace-urilor. Cand folosesti easySales, trebuie sa setezi un pret minim si unul maxim pentru produse. Algoritmul easySales va calcula cat sa modifice pretul, astfel incat sa ramai profitabil dar si sa creasca sansele de a face o vanzare. Pretul produselor tale va fluctua in functie de pretul optim dat de piata si de prezenta/absenta competitorilor. Se poate seta, pentru fiecare marketplace in parte, un adaos comercial.

Activare easySales Dupa crearea unui cont pe easySales, se face integrarea cu magazinul Gomag (sectiunea Integrari - Magazine din contul easySales). Dupa ce se selecteaza Gomag, se va primi un token ce trebuie introdus in aplicatia easySales din Gomag. Salvezi si inchei procesul de integrare a magazinului Gomag cu platforma easySales. Intr-un mod similar se face integrarea cu marketplace-urile dorite. In sectiunea Marketplace din contul easySales, gasesti marketplace-urile pe care iti poti lista produsele. Atentie! Trebuie sa ai cont creat in prealabil pe marketplace-ul pe care doresti sa vinzi, pentru a putea efectua integrarea cu easySales.

Adaugare produse in easySales In sectiunea Magazine Online - Produse din contul easySales se vor afisa toate produsele disponibile in magazinul Gomag, dupa ce integrarea a fost finalizata. Se pot selecta anumite produse sau toate produsele si sa se adauge pe marketplace-ul conectat. Pentru asta, se foloseste butonul + Adauga oferte pe.

Functionalitati specifice caracteristice produselor - marketplace-urile solicita numite caracteristici. De exemplu, prima poza sa fie pe fundal alb. EasySales ofera posibilitatea de editare a pozelor.

Cum functioneaza easySales?

Informatiile se actualizeaza in timp real (Gomag si marketplace-uri), in special cele legate de stoc. Functionalitatea de editare a imaginilor este disponibila contra-cost si este folosita de comercianti in special cand se adauga produse noi. Daca sunt create conturile si facute toate setarile, produsele din magazin vor fi listate pe marketplace in 24 de ore. Daca ai produse in marketplace, indiferent de numarul lor, dar nu ai magazin pe Gomag, acestea se pot aduce pe platforma Gomag simplu si eficient. Exista zone de analitice, pentru a vedea vanzarile din marketplace-uri - ajuta la luarea deciziilor. Platforma este disponibila pe baza de abonament. Fiecare abonament primeste puncte, iar fiecare utilizator poate propune dezvoltari/imbunatatiri. Evita sa te bazezi in totalitate pe marketplace-uri

Cea mai mare greseala, in ziua de azi, e sa nu ai un website propriu. Marketplace-urile sunt utile, dar fara un magazin online propriu, irosesti traficul pe care ti-l aduce un marketplace si iti refuzi accesul la o buna parte din piata.

Care sunt planurile de viitor la easySales?

Pregatim o integrare cu Amazon UK, suntem in cautare de parteneriate, depunem eforturi sustinute de a dezvolta noi facilitati in platforma si cautam oameni care sa ne ajute cu dezvoltarea afacerii.

Cat de interesant ti s-a parut acest video? Marketplace-urile vor fi mai usor de abordat prin easySales. Continua sa ne urmaresti pe YouTube pentru alte discutii interesante cu parteneri, oameni din echipa si clienti de succes. 
 

Vezi si alte materiale utile:

Suport clienti Luni-Vineri 9:00-17:00

0721-334.992 contact@gomag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!