• 0721-334.992
  • 0 0
  • Contul Tau
  • Inregistreaza-te

Cum cresti o afacere lansata online cu Gomag, BT Mic si MTH Digital

Iti oferim 10 lei reducere la prima ta cumparatura in Academia de eCommerce, instant! Cum o obtii? Simplu, inregistreaza primul tau cont in Academie si iti oferim automat 10 puncte de fidelitate in valoare de 10 lei. Incepe acum!

.
Gratuit
Gomag
Cum cresti o afacere lansata online cu Gomag, BT Mic si MTH Digital-big
Gratuit
Limita stoc
- +
Acceseaza Acum
Pont! Acceseaza video-ul prin contul tau din Academie si primesti acces la un checklist bonus pentru Fluxul tau de vanzari!

Ce este BT Mic?


BT Mic este subsidiara de microfinantare a Bancii Transilvania. Ajuta afacerile mici sa creasca, prin acordarea de sprijin financiar. Acest sprijin vine intr-o perioada importanta pentru afacerile in dezvoltare: la inceput de drum. BT Mic finanteaza afacerile atunci cand ideea de business devine valida.

Cum se valideaza o idee? Atunci cand incepi sa ai clienti si sa incasezi pretul produselor/serviciilor. O afacere trebuie sa ruleze in piata pentru a vedea daca ideea devine valida. BT Mic poate deveni partenerul afacerii dupa 3 luni de activitate. BT Mic a finantat in 5 ani aproximativ 17.000 de afaceri, din care un sfert sunt start-up-uri (in primul an de activitate).

Cum a venit ideea de a duce business-urile in online?

Datorita pandemiei, clientii BT Mic au nevoie de mai mult decat finantare. Derulam deja o campanie de incurajare a achizitiilor de la afacerile mici. Trebuia doar sa le facem mai accesibile clientilor, carora le e mai usor sa comande de acasa. Asa a aparut ideea de a trece clientii BT Mic in online si de a da startul acestui proiect.

Cum s-a dezvoltat proiectul?

Pentru ca business in online nu se poate face fara marketing digital, a fost cooptata in proiect Raluca Radu, de la MTH Digital. Este evidenta nevoie de educare in ceea ce priveste eCommerce-ul in zona antreprenoriala, in special in sectorul afacerilor mici. Impreuna cu Cosmin Daraban, de la Gomag, s-au pus la punct cursurile necesare pentru proiect. Pe langa finantare si educare, proiectul presupune si lansarea magazinelor online si sprijin in primele luni de activitate. 29 de business-uri s-au inscris pentru proiect. Au fost selectate 10 din ele pentru a continua si finaliza proiectul. Printre criteriile de selectie s-a aflat si determinarea antreprenorilor. Oricat de mult sprijin sau resurse financiare ar primi un business, fara implicare si dorinta de a investi timp si efort nu se vor putea atinge rezultate. Gomag a furnizat magazine online la cheie pentru business-urile selectate. MTH a sprijinit apoi magazinele lansate cu partea de marketing si sfaturi pentru promovare.

Ce are in plus acest accelerator de afaceri?

Teoria si practica s-au imbinat foarte bine in cadrul acestui program. Decat sa oferim pur si simplu magazine la cheie, am decis sa adaugam si partea educativa. Cu ajutorul ei, sansele de succes cresc, din moment ce antreprenorii invata cum sa managerieze eficient un magazin online. Care a fost experienta unui business intrat in proiect? Kosmo Line Spa a fost unul din business-urile care au beneficiat de acest proiect. Pentru acest business si fondatoarea lui, Florentina Popa, incursiunea in domeniul eCommerce a inceput de la zero. Kosmo Line Spa activeaza pe piata din 2008. La momentul intrarii in program, a existat doar un site de prezentare pentru produsele vandute de brand. Rezultatele obtinute (vizibilitate mai buna in Google si trafic) sunt suma eforturilor din spatele magazinului la cheie si eforturile depuse pe parcursul cursurilor. De mare ajutor a fost si platforma Gomag, ce gazduieste magazinul online. Ofera o multitudine de facilitati de marketing si unelte pentru a vinde online. Echipa inca invata despre cum sa faca acest lucru eficient. Dar s-au facut pasi importanti de cand s-a deschis magazinul pe Gomag. Ce impact a avut proiectul asupra business-ului? 75% din clientii actuali sunt clienti noi, veniti dupa lansarea magazinului online. Inca din prima zi s-a inregistrat o comanda de produse. Clientii vechi au gasit noul magazin foarte usor.

Ce planuri de viitor sunt pentru acest proiect?

Proiectul Start Online by BT Mic a fost doar o continuare a initiativelor BT Mic. Anul viitor va aduce alte initiative de suport ale antreprenorilor, dincolo de finantare. 

Suport clienti Luni-Vineri 9:00-17:00

0721-334.992 contact@gomag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!