• 0721-334.992
  • 0 0
  • Contul Tau
  • Inregistreaza-te

Produs Downloadabil, componenta Continut Promo si alte noutati Gomag

Vrei sa castigi instant 10 puncte de fidelitate in valoare de 10 lei? Fa-ti un cont, gratuit si rapid, chiar acum! Pornesti cu un credit de 10 lei reducere pentru orice curs digital sau material fizic premium iti doresti, doar in Academia de eCommerce by Gomag!

Gratuit
Gomag
Produs Downloadabil, componenta Continut Promo si alte noutati Gomag-big
Gratuit
Limita stoc
- +
Acceseaza Acum
Pont! Acceseaza video-ul prin contul tau din Academie si primesti acces la un checklist bonus pentru Fluxul tau de vanzari!

1. Componenta in pagini: Continut promo pe bannere


Este o noua sectiune pentru pagini (statice si landing page-uri). Ajuta la crearea unui banner cu mai multe tipuri de elemente. Creezi continut dinamic pe care il poti modifica oricand si oricum doresti. Poti testa, fara costuri si fara a lucra in doua parti, pana ajungi la cel mai persuasiv mesaj. Este o metoda simpla de a transmite continut cu impact puternic (imagine + text).

2. Update Google Analytics

Poti de acum seta daca sa se trimita in Google Analytics codul de produs sau denumirea acestuia. Tu alegi cum identifici produsele in Analytics. Vei intelege mai usor datele si vei lua decizii de business mai potrivite.

3. Conditie noua pentru SMS Bot

Poti folosi de acum SMS Bot intr-un mod personalizat. Poti trimite SMS-uri automat catre un anume grup de clienti din magazinul tau sau poti exclude un grup. Cum te ajuta noua conditie? De ex. poti anunta grupurile din programul de fidelitate despre statusul punctelor de fidelitate disponibile sau data de expirare a acestora; poti oferi vouchere; poti cere review-uri.

4. Update popup recuperare cos

De acum poti crea un popup de recuperare cos fara voucher (pana recent era obligatoriu sa creezi acest voucher pentru recuperare cos), daca asta iti doresti. Voucherul pentru recuperare cos nu ajuta cand adaosul la produse este mai mic. Ar putea duce si la crearea unui obicei prost printre clienti, care vor vana aceste reduceri abadonand intentionat cosul.


5. Buton copiere Export

Butonul deschide un formuar de export cu aceleasi optiuni ca exportul original. Este o metoda rapida de realizare a unui export cu specificatii existente.

6. Produs Downloadabil - aplicatie noua in Gomag

Produs Downloadabil este al 3-lea tip de produs disponibil in Gomag (celelalte doua sunt produs fizic si produs digital). Produsele digitale sunt disponibile in contul clientului. Acum ai posibilitatea de a adauga produse ce pot fi descarcate de client (din contul sau dupa ce a finalizat plata). Aplicatia se gaseste in sectiunea Gomag Apps. Pentru a o activa trebuie doar sa apesi pe butonul Activeaza din aplicatie. Adaugarea unui produs downloadabil se face la fel ca in cazul unui produs fizic. Va exista un tab in plus, unde vei adauga fisierul de descarcat sau URL-ul produsului downloadabil. Important! Daca exista un produs downloadabil in cosul de cumparaturi, plata cu cardul va deveni singura modalitate de plata disponibila.

7. Update Urgent Cargus

Poti acum seta optiunea Urgent Cargus pentru livrarea comenzilor in lockere.

8. Update reduceri pe cantitate

Cu modulul Reduceri sau listele de preturi din Gomag, poti crea reguli de reducere pentru diverse cantitati. Ex: 10% reducere pentru 10 bucati cumparate etc. Sub butonul de Adauga in Cos se va afisa un tabel cu preturile per cantitate, daca in Optiuni - Cantitate minima stabilesti numarul de bucati pentru care se aplica reducerea.

9. Update popup-uri Call to Action si Abonare la Newsletter

S-a adaugat o noua optiune in setarile popup-urilor Call to Action si Abonare la Newsletter, si anume Declansare PopUp. Poti alege evenimentul care sa declanseze popup-ul: - la incarcarea paginii - la iesirea din pagina - la derularea paginii 50% La incarcarea paginii poti declansa popup-uri cu informatii urgente: plecare in concediu, campanie importanta, modificari complexe. La derularea paginii 50% poti afisa un popup de abonare la newsletter. Lasi utilizatorul sa se familiarizeze cu magazinul tau. La iesirea din pagina poti utiliza un popup cu o promisiune puternica (pentru a-l determina sa nu paraseasca magazinul).

Care din aceste noi functionalitati doresti sa implementezi?

Sfatul nostru e sa folosesti cand mai rapid noile functionalitati ale platformei, pentru ca asta poate fi un factor diferentiator intre tine si competitie. 

Suport clienti Luni-Vineri 9:00-17:00

0721-334.992 contact@gomag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!