• 0721-334.992
  • 0 0
  • Contul Tau
  • Inregistreaza-te

Un nou curs online care iti arata pas cu pas Cum iti lansezi magazinul online cu succes in 30 de zile

Inscrie-te la curs chiar acum si
primesti exact strategia de care ai nevoie pentru a deveni cea mai buna versiune a ta, ca antreprenor!

Inscrie-te Acum la Curs
Accepta provocarea si alatura-te comerciantilor de elita care stiu sigur cum sa isi deschida o afacere profitabila si sa o creasca la urmatorul nivel, cu clienti ideali si ambasadori loiali de brand.

Ce castigi daca te inscrii la acest curs:

12 lectii video inregistrate in care primesti informatiile de care ai nevoie.

in valoare de 2,400 Lei

Ai acces la 10 oameni de marketing si vanzari cu experienta, care lucreaza in domeniu de ani buni si au influentat cresterea a mii de afaceri.

Ai acces la un grup de Facebook exclusiv, special creat pentru cei care se inscriu la curs.

Super checklist-uri si sabloane, pentru fiecare lectie, pe care sa le bifezi sau completezi pe masura ce iti faci magazinul.

in valoare de 76 Lei

Bonus Suportul de curs StartUp in eCommerce - 52 de pagini cu informatii si extra checklist-uri care sprijina fiecare lectie

in valoare de 173 Lei

Super Oferta 429 Lei 2673 Lei

Inscrie-te Acum la Curs

*Preturile includ TVA

Ce include cursul online "StartUp in eCommerce"

Acces la cele 12 sesiuni video inregistrate

Acces la experienta si informatiile trainerilor

Acces pe viata la inregistrarile sesiunilor video

Acces la grup de Facebook exclusiv

+12 checklist-uri pentru fiecare lectie

Suportul de curs StartUp in eCommerce

Certificarea StartUp in eCommerce

Agenda cursului

1. Strategia de business: De la idee, la produs
Se spune ca inceputul e mai greu. Noi vrem sa il facem usor, pentru tine. Asa ca iti punem pe tava tot ce trebuie sa stii despre strategia si modelul de business. Vei afla detalii fundamentale pe care business-ul tau va creste in mai putin timp decat o fac afacerile normale.

2. Tot ce trebuie sa stii despre contabilitate pentru un magazin online, cu Cristina Boartes
Orice subiect stufos devine usor de inteles, cand iti explica omul potrivit cum sa procedezi. Asa ca am apelat la unul dintre partenerii nostri, SmartBill, pentru “lectia de conta”. Vino pregatit cu intrebari, pentru ca aici vei afla raspunsurile pe care le cauti.

3. Cum deschizi un magazin online
Te gandesti ca partea tehnica in deschiderea unui magazin… e, poate, complicata? Iti aratam cum simplificam totul, fara sa scadem calitatea. Descopera cum functioneaza un magazin online si cum sa faci orice setare din doar cateva click-uri, fara sa pierzi prea mult timp.

4. Cum sa vinzi din fiecare pagina a magazinului
Vrei sa ai sanse maxime de vanzare din fiecare pagina a site-ului? In plus, sa fii 100% sigur de design-ul magazinului tau? Vezi cum sa ai din prima un site optimizat pentru vanzare, cu putere de atractie, fara sa investesti mii de euro.

5. Textele pentru eCommerce si cum te ajuta sa vinzi
Castigi increderea clientilor din start, jonglezi cu cuvintele si le deschizi apetitul pentru produsele tale. Din nou, si din nou. Iti punem la dispozitie exact instrumentele de care ai nevoie + Sabloane gata de completat pentru partea de continut.

6. Cum atragi trafic in site prin Facebook Ads, cu Vlad Nita
E super frustrant sa bagi bani si timp in reclame… iar rezultatele sa fie ca si cum ai vorbi cu peretii. Evita greseala si protejeaza-ti bugetul. Afla exact care e cea mai buna strategie sa atragi trafic in magazin, potrivit fiecarei etape dintr-un funnel de vanzari, cu Facebook Ads.

7. Lansarea magazinului in 3 etape usor de parcurs si promovarea pe Facebook & Instagram
Vrei clienti pregatiti sa cumpere din prima zi? Impresioneaza cu o lansare ca la carte! Poti sa faci lansarea doar in 3 pasi, inclusiv pe Facebook si Instagram - iti va aduce valuri dupa valuri de clienti in site, incalziti si interesati de produsele tale.

8. Retete 100% functionale pentru campaniile tale PPC pe Google, cu Anabela Luca
Obtine vanzari si conversii, mai mult si mai repede decat o fac concurentii tai. Vei vedea si ca nu ai nevoie de un buget enorm ca sa ajungi exact sub ochii clientilor. In curs vei afla cum obtii trafic prin campanii Google Ads performante, fara greseli.

9. Cum faci primele 100 de vanzari in magazin - Achizitia de clienti
Ce numeri la final de zi? Afisarile, click-urile? Nuu, ceea ce conteaza e numarul de clienti si valoarea comenzilor. Iti aratam o super strategie - care a adus deja zeci de comenzi, in mai putin de o saptamana, pentru clientii nostri care au aplicat-o.

10. Cum faci SEO pentru magazinul tau online, cu Robert Trandafir
Fii acolo unde te cauta clientii - pe Google. Iti aratam cum sa eviti greselile de incepator, care te-ar putea face sa pierzi timp, bani sau sa iti pui site-ul in pericul. Scapa de aceste griji. Afla strategii de SEO pentru magazinul tau online, direct de la profesionisti.

11. Cum scalezi vanzarile: vinde in marketplace
Cel mai usor mod sa vinzi catre clienti care vin direct setati sa cumpere… e sa intri pe un marketplace. Iti aram cum sa faci asta, fara sa depui prea mult efort. Afla cum sa vinzi in marketplace, sa iti dublezi numarul de clienti si profitul.

12. Redu costurile si optimizeaza vanzarea - 15 idei care iti aduc clientii pe tava
Afla cum sa iti impresionezi clientii la fiecare interactiune. In timp, ei se transforma in “soldati” de linia intai care sa iti propulseze natural brandul, castigand mai multa incredere pentru tine. Acestea sunt lucrurile pe care ti le aratam in aceasta lectie.

Bonus Suport de curs StartUp in eCommerce

(In valoare de 173 Lei)

Inscrie-te Acum la Curs

52 de pagini cu informatii extra pe langa curs.

Zeci de checklist-uri gata de completat cu actiuni si idei

Link-uri spre resurse suplimentare pentru a completa checklist-urile

Suportul de curs il vei primi online, in format PDF.

E un material exceptional (dupa cum au confirmat-o cei care l-au primit deja), pe care sigur il vei pastra aproape pe tot parcursul calatoriei tale ca antreprenor.

Testimoniale Cateva cuvinte din partea celor care au accesat cursurile Academiei de Ecommerce

Roxana Giosanu roxstore.ro

"Eu sunt complet noua in acest domeniu, am inceput sa il studiez mai bine de cand am dat peste voi pe net. Eram in cautarea unei informatii despre cum sa imi fac magazin online… trebuie sa pornesc de undeva, nu? Asa ca v-am gasit pe voi, cei de la Gomag, cu platforma pe care o oferiti. Mai am de invatat asa ca imi prinde bine cursul. Multumesc pentru ce ati facut pana acum si sper sa prind cat mai multe."

Stefan Canta AutoDex

"Personal, as fi vrut mai multe detalii la partea de continut dar in rest, informatiile sunt peste asteptari. Am luat notite in special la partea de optimizare canale, optimizare tehnica (acolo unde aveam foarte multe nelamuriri) si link building iar resursele suplimentare au fost cireasa de pe tort. Bravo si multe multumiri, 5 stelute din 5 🙂 ."

Iulia Dumitrascu Web Designer

"Cursul StartUp in eCommerce a fost o surpriza placuta. Am remarcat implicarea intregii echipe si atentia acordata tuturor detaliilor. Mai mult ca sigur vom colabora in cel mai scurt timp!"

Cristian Olarean

Pot sa spun ca acest curs mi-a depasit asteptarile, chiar bravo! Sunt nou in acest domeniu si inca incerc sa imi dau seama de unde pot sa incep mai bine. Da, sunt multe de facut, dar cred ca este posibil. Multumesc pentru toate informatiile, si am sa revin cu siguranta! Bun sfat de trecut prin toate, chiar am sa ma uit din nou si sa le pun in practica, sper ca in curand sa ma hotarasc si la un magazin! :)

Felicitari. Cu siguranta am sa va si recomand la oricine vrea sa inceapa ceva online, orice. Cred ca aveti solutii pentru toate. Multumesc din nou pentru toate informatiile oferite, la fel si pentru cele de la invitatii tai, au fost si sunt foarte folositoare.

Cu siguranta am sa recomand cursul la toti care doresc sa isi deschida o afacere, cred ca fara sa ai si un magazin online, nu mai ai cum sa reusesti cu adevarat in aceste zile, si Gomag este partenerul de care toti avem nevoie pentru a reusi!

Maria Scaunas

A fost foarte informational cursul si ma bucur ca am participat. Am invatat o multime de lucruri pe care nu le-as fi putut invata singura. Excelenta organizare, prezentare si structurare a cursului. Il recomand mare drag oricarui antreprenor la inceput de drum.

Maria Cobzas

Mi s-au parut interesante informatiile, de folos sper. Lucruri multe, o parte noi, altele cunoscute, dar extrem de utile. Good job. Go, go Gomag.

Ovidiu Dirlea

Super tare marathonul! Pentru mine lucrurile s-au pus in miscare am depasit un prag urias - multumesc enorm!

Bianca Manea

Multumesc tare mult pentru informatiile furnizate, am invatat in 2 zile mai multe decat in ultimii 2 ani. :)

Ioana Gabriela

De maine citesc cartea. Am vrut invers, dar nu am apucat. Astept sa se aseze informatia. Si... sa incep sa testez tot ce invat. Multumesc!

Sa stii ca am primit in brate proiectul de magazin on line, managerul meu fiind convins ca voi gasi cele mai bune parghii sa invat. Nu stiu nimic. Sau nu stiam pana ieri. Simt ca am prins aripi. Si ca a avut dreptate: o sa ma descurc :)))

Ovidiu Portariuc

Foarte ok cursul, ati atins multe aspecte! Foarte multa informatie noua de procesat.

Bogdan Rotaru

Super curs, mult peste nivelul de incepator. Mi-a alimentat si mai mult dorinta de a deschide un magazin online.

Oana Popescu

Ai impresia ca e multa informatie, mai ales daca nu esti foarte familiarizat cu ea. Dar este o informatie foarte utila la care se poate reveni de fiecare data cand ai nevoie. Felicitari pentru implicare, dedicare, informatii relevante, dorinta de a ajuta. Foarte tare, felicitari!

Cristina Rodean

Complex, dar foarte util :) . Multumim. Multe lucruri cred ca va trebui sa le reiau in momentul cand voi aplica efectiv. Deja idei mi-au venit foarte multe si pana inainte de ultimul curs deja i-am sunat pe majoritatea potentialilor furnizori cu care am in plan sa colaborez pentru proiectul acesta :) ... si apropo... vreau sa ajung si eu sa fac pentru clientii mei ceea ce faceti voi pentru noi.

Lorena Andreea

A fost un curs genial, cu o echipa exceptionala, ma bucur ca am facut aceasta alegere. Sunt incantata ca se pune pret pe munca, documentare si interactivitate! Cursul a fost structurat foarte bine, iar trainerii au impartasit informatiile cu multa rabdare si energie pozitiva.

Va multumesc pentru profesionalism si implicare, atat tie cat si celorlalti colegi din domeniu. Recomand cu, caldura cursurile Gomag. Multa sanatate si spor in toate.

De ce sa te inscrii si tu la curs?

  • Pentru ca este un
    curs online

    Eviti drumuri interminabile sau sa iti reorganizezi o luna intreaga din viata sau sa cheltui bani si timp in plus pe langa strict ceea ce inseamna continut valoros. Tot ce iti cerem este atentie si implicare (ce, pana la urma, sunt 100% in favoarea ta).

  • Pentru ca ti-am pregatit materiale incredibile

    Ai parte de bonusuri si surprize; pe o parte dintre acestea le facem publice pentru prima data. Acestea te vor indruma spre profit si iti vor oferi raspunsurile pe care le asteptai de mult timp.

  • Pentru ca ai acces la experienta trainerilor

    La sesiunile live ai acces la trainerii prezenti, asa ca poti sa le pui intrebi, sa le ceri sfaturi si sa primesti raspunsuri personalizate pentru ceea ce ai tu nevoie.

Inscrie-te si tu la curs!

Fa cunostinta cu trainerii tai:

Online din 2000, Cosmin Daraban este specializat in marketing online si eCommerce, CRO (optimizarea ratei de conversie) si tehnici de crestere a traficului si vanzarilor.

Printre proiectele lui Cosmin se numara platforma Gomag, una dintre cele mai populare solutii eCommerce din Romania, podcast-ul Doza de eCommerce by Gomag, hub-ul de educare Academia de eCommerce si cartea eCommerce no Bull$#!t, lansata in 2019. Probabil il cunosti si in calitate de jurat sau speaker la cele mai importante evenimente din eCommerce-ul romanesc.

De-a lungul anilor, alaturi de echipa sa, Cosmin a contribuit la cresterea a numeroase firme iar, in prezent, pe platforma se dezvolta peste 1200 de magazine online, din toate industriile.

Cosmin DARABAN, CEO Gomag


Cristina are o experienta de peste 10 ani in domeniul eCommerce. Este parte a echipei SmartBill inca de la inceputurile lui si iti face urmatoarea promisiune: prin cunostintele acumulate, pragmatismul nativ si perseverenta in a gasi cele mai bune solutii, va folosi toata experienta dobandita si iti va impartasi cele mai importante lucruri de stiut ca sa depasesti provocarile unui business in eCommerce.

Cristina Boartes, Sales&Customer Experience Manager SmartBill


Anabela Luca are peste 10 ani de experienta in managementul campaniilor Pay Per Click (Google Ads, Facebook ads, LinkedIn ads etc.), livrand rezultate concrete clientilor sai.

In calitate de trainer certificat Google, Anabela este implicata activ in educarea afacerilor romanesti in ceea ce priveste Google Ads si Analytics prin programele oficiale Google si cursuri dedicate.

Ca CEO al agenției de digital marketing adLemonade, Anabela asigura o performanta crescuta a investitiei in publicitatea online a clientilor precum Flanco, Enel, Deichmann, Catena, administrand bugete de peste 8 milioane de eur in 2019.

Anabela Luca, Managing Director & Online Marketing Consultant/Google Trainer AdLemonade


Vlad a inceput sa faca reclame pe Facebook inca din 2014, iar in acelasi an a si devenit angajat intern Facebook unde a invatat direct de la sursa tot ce se poate despre promovarea platita pe platforma, strategii avansate si palnii de vanzare complexe. In 2017 a fondat agentia de publicitate online DoAds, unde impreuna cu echipa sa, administreaza bugete de sute de mii de euro lunar pe piata romaneasca.

Vlad este un practician aprig al Facebook Ads, testand si creand mereu strategii noi care dau randamentul cel mai mare in campanii.

Vlad Nita, Fondator DoAds


Cu peste 11 ani de experienta in mediul online, Robert Trandafir realizeaza strategiile de marketing online pentru clientii de top ai agentiei, coordoneaza echipa de SEO si se ocupa de dezvoltarea echipei Gun Media.

De-a lungul anilor, Robert a contribuit direct la dezvoltarea a peste 100 de proiecte online pe nise variate (ex: Cupio, Ferratum Money, Veltravel, Secom, Gift Solution, Dpap, Metro, WorldClass), dar cel mai mult ii place sa gaseasca solutii pentru magazinele online ce doresc sa depaseasca faza de start-up si sa devina jucatori importanti pe nisa lor.

Robert este cofondator Gun Media, o agentie de marketing online axata pe performanta, specializata in PPC, SEO & Social Media, cu un portofoliu de peste 80 de clienti activi si o echipa actuala de 12 persoane.

Robert Trandafir, Online Marketing Strategist & Cofounder Gun Media


De peste 5 ani, rolul Iuliei la Gomag este acela de a ajuta clientii sa obtina mai mult din ceea ce isi doresc de la afacerile lor si campaniile de marketing: mai multe vanzari, vizibilitate si conversii. Din secretele pe care le-a invatat de-a lungul anilor, Iulia iti va arata cum sa vinzi din fiecare pagina a magazinului tau si cum sa iti impresionezi clientii cu o experienta mai tare decat se asteptau.

Iulia Szabo, Business Developer Gomag


Ioana este Business Developer la Gomag - ea este cea care ofera raspunsuri si rezolvari cat mai rapide clientilor prezenti pe platforma, dar si celor care isi doresc sa inceapa sa vanda cu Gomag. Un munte de rabdare si mereu cu o replica amuzanta in buzunar, Ioana este persoana ideala de la care sa inveti cum sa iti faci un magazin online operational, fara greseli, cat mai simplu posibil.

Ioana Balaj, Business Developer Gomag


Andreea este Client Manager la Gomag, iar rolul ei este acela de a oferi un suport super profesionist clientilor pe platforma Gomag, lucru la care se descurca excelent. Un bookworm asumat si cu o abilitate impresionanta de a prinde lucrurile din mers, Andreea te va invata in mai multe lectii cum sa folosesti platforma la maximum pentru a vinde ca un veteran in eCommerce.

Andreea Rusz, Client Manager Gomag


Alexandra e tipa cu Facebook & Instagram la birou, dar si cea mai dezghetata dintre noi in fata camerei de filmat. De aproape 2 ani de cand face parte din echipa, a nascocit o multime de idei crete atat pentru noi, cat si pentru clienti, strategii de 5 stele pe marketing si vanzari. De la ea vei afla cum sa iti vrajesti audienta cu postari si reclame, pentru a atrage trafic cat mai calificat in magazin.

Alexandra Dragos, Social Media Manager Gomag


Mihaela (Porto) este SEO Copywriter de 5 ani la Gomag, si scrie zilnic zeci de texte optimizate pentru agentie si clienti. Incepand de la articole pe bloguri, ghiduri, continut pentru site-uri / magazine online si pana la email-uri si micro copy, responsabilitatea ei in acest curs este sa iti arate concret cum creezi texte cu putere reala de vanzare.

Mihaela Habian, Copywriter Gomag


Pentru cine e acest curs

Viitori antreprenori

Iti doresti o afacere online insa in acest moment esti confuz si putin frustrat: de unde trebuie sa incepi?! Ce trebuie sa faci?! Exista o multime de informatii pe net si in grupuri dar tocmai acest lucru te enerveaza - toate opiniile se bat cap in cap. E momentul sa preiei controlul asupra situatiei. Inscrie-te la curs si afla pas cu pas cum sa ai propriul magazin online pe profit!

Proprietari de afaceri offline

Ai o afacere fizica si inca nu vinzi online? Chiar trebuie sa o faci! Insa nu oricum, ci pregatit cu toate armele din dotare. In acest curs iti vom arata cum sa te folosesti de experienta ta pentru a intra in forta pe piata online, cum sa ai vanzari uriase atat online cat si in locatia ta si cum sa te bucuri de noua ta libertate. Concurentii tai nici n-o sa stie ce i-a lovit!

Selleri pe eMag Marketplace

Vinzi pe marketplace dar nu ai un magazin online al tau? Marketplace-ul e un canal foarte bun pentru vanzari. Insa e doar unul singur si trebuie sa fii prezent pe mai multe. Hai, creeaza ceva care sa dureze si sa iti duca numele mai departe - propriul magazin online. Inscrie-te la curs si afla cum sa faci lucrurile bine din prima, cu un magazin independent care iti propulseaza vanzarile!

Inscrie-te la StartUp in eCommerce

12 lectii video inregistrate in care primesti informatiile de care ai nevoie.

in valoare de 2,400 Lei

Ai acces la 10 oameni de marketing si vanzari cu experienta, care lucreaza in domeniu de ani buni si au influentat cresterea a mii de afaceri.

Ai acces la un grup de Facebook exclusiv, special creat pentru cei care se inscriu la curs.

Super checklist-uri si sabloane, pentru fiecare lectie, pe care sa le bifezi sau completezi pe masura ce iti faci magazinul.

in valoare de 76 Lei

Bonus Suportul de curs StartUp in eCommerce - 52 de pagini cu informatii si extra checklist-uri care sprijina fiecare lectie

in valoare de 173 Lei

Super Oferta 429 Lei 2673 Lei

Inscrie-te Acum la Curs

*Preturile includ TVA

1

Suport clienti Luni-Vineri 9:00-17:00

0721-334.992 contact@gomag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!