• 0721-334.992
  • 0 0
  • Contul Tau
  • Inregistreaza-te

Cel mai important lucru in copywriting & marketing

Afla care sunt cele mai importante 3 lucruri care ii plac lui Cosmin, si care sunt cele care ii plac lui Porto, colega noastra, copywriter la Silkweb si Gomag. De ce te-ar interesa ce ii place fiecaruia in parte si cu ce te ajuta asta in planul de marketing?
Gratuit
Gomag
Cel mai important lucru in copywriting & marketing-big
Gratuit
Limita stoc
- +
Acceseaza Acum

Pont! Acceseaza video-ul prin contul tau din Academie si primesti acces la un checklist bonus pentru Strategia ta de marketing pentru 12 luni. 

Vei descoperii in continuarea video-ului. Pentru Cosmin, in top 3 lucruri care ii plac se numara: tehnologia, sportul si cartile. Porto in schimb este fana bere, beletristica si MEME-uri.

Iar acum sa revenim la lucruri mai serioase, si sa iti spuna Porto de ce sunt de interes aceste informatii pentru tine si de ce in copywriting & marketing este important sa iti cunosti avatarul de client. S-ar putea ca la un moment dat sa vrei sa le vinzi ceva fie lui Cosmin, fie lui Porto si stiind aceste lucruri despre ei, vei stii sa ii targetezi cu mesajul potrivit, cu care ei sa rezoneze si care sa ii faca sa cumpere. Stiind anumite lucruri despre clientii tai, stiind ce le place, care sunt activitatile lor de zi cu zi, care sunt lucrurile care ii ingrijoreaza si alte lucruri de acest gen, vei reusi sa scrii mai bine, sa creezi materiale de marketing mai bune si sa ii faci sa cumpere. Pe baza avatarului de client, vei putea sa creezi texte in site, care sa redea care sunt beneficiile produselor tale asupra clientilor, pentru ca ei sa poata sa isi identifice nevoile cu respectivul produs. Trebuie sa fii foarte atent ca focusul in textele din site-ul tau sa nu fie pe firma ta, pe tine sau pe ce iti place tie, ci sa te focusezi pe client, pe dorintele si nevoile acestuia. 

Suport clienti Luni-Vineri 9:00-17:00

0721-334.992 contact@gomag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!