• 0721-334.992
  • 0 0
  • Contul Tau
  • Inregistreaza-te

SEO legatura dintre optimizarea unui site si Inteligenta Artificiala - AI

Iti oferim 10 lei reducere la prima ta cumparatura in Academia de eCommerce, instant! Cum o obtii? Simplu, inregistreaza primul tau cont in Academie si iti oferim automat 10 puncte de fidelitate in valoare de 10 lei. Incepe acum!

 
Gratuit
Gomag
SEO legatura dintre optimizarea unui site si Inteligenta Artificiala - AI-big
Gratuit
Limita stoc
- +
Acceseaza Acum

Pont! Acceseaza video-ul prin contul tau din Academie si primesti acces la un checklist bonus pentru Strategia ta de marketing pentru 12 luni. 

Ce inseamna SEO?

SEO = Search Engine Optimization sau optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare. Include mai multi factori: optimizarea in site (cuvinte cheie, adaugare si optimizare de continut) si promovarea off site (profil de backlink-uri, citatii si mentiuni ale brand-ului tau).

Ce inseamna AI? AI = sa ajutam masinariile sa devina mai inteligente (gandeste-te la TV-uri smart, smartphone-uri, diverse aplicatii, etc.) Tot procesul incepe cu “machine learning” sau abilitatea masinilor de a acumula, analiza, si compara informatie cu scopul de a face predictii. Masinariile AI invata in mod constant de la noi. Nimeni nu s-a nascut invatat, iar noi oamenii avem posibilitatea de a invata continuu, fie ca e vorba de SEO, vanzari online, sau alte subiecte. Investeste in dezvoltarea ta ca antreprenor si invata mai mult despre cum poti atinge succesul in vanzarile online din cartea eCommerce no Bull$#!t https://academia.gomag.ro/ecommerce/carte-ecommerce-no-bullshit.html

Fiecare actiune pe care o facem in online contureaza o harta pentru masinariile AI si va fi analizata de catre algoritmul lor. Astfel, AI va determina obiceiurile noastre zilnice si va capata abilitatea de a ne prezice comportamentul viitor. Asa apar grupurile de audienta cu interese comune. SEO si AI Nimic nu se intampla fara cuvinte cheie si continut. Cuvintele cheie sunt importante pentru ca algoritmul Google le foloseste pentru a intelege nevoile oamenilor. Pentru optimizarea unui site avem partea de meta data: meta title si meta descriere. Exista si date structurate, precum Open Graph si Schema.org, care ajuta algoritmul Google sa invete despre ce este vorba in site. Este recomandat sa folosesti aceste date. Atunci cand inveti masinariile Google sa devina mai inteligente, eforturile tale de SEO vor fi rasplatite.

3 elemente esentiale de care sa tii cont

1.Concept - de ce fac utilizatorii cautarea respectiva
2.Context - ce asteapta utilizatorii sa se intample in urma unei cautari?
3.Validarea utilizatorilor - reactia/experienta pe care o au dupa ce au vazut rezultatele Google Contextul in care Internetul vorbeste despre tine Aici vorbim de profilul de backlink-uri. Pentru ca alte site-uri sa vorbeasca despre tine, trebuie sa ai un profil cat mai curat si mai nisat pe activitatea ta.

Optimizarea in site + promovare off site (+local SEO) = ajuta algoritmii Google sa inteleaga despre cine, ce, unde si cand este vorba. Evolutia algoritmilor Google Algoritmii Google evolueaza, se schimba. Azi totul se mista rapid si granulat, pe fiecare industrie in parte. Pentru optimizarea site-ului si a campaniilor este recomandat sa te uiti la site-urile din nisa ta. Vezi cat continut fac si de cand, ce limbaj folosesc, ce rezultate ofera Google pentru anumite cautari, cand si cum se promoveaza magazinele respective. Nu uita sa analizezi timpii de incarcare. Google vrea sa ofere cele mai bune rezultate utilizatorilor care folosesc motorul de cautare. Competitia din fiecare domeniu face ca procesul de optimizare, de SEO, sa fie tot mai complicat. Din fericire, exista informatie sub forma de cursuri si tool-uri pe care le poti folosi pentru a-ti usura sarcina. Nu uita de Google Search Console si Google Analytics, aplicatii Google gratuite, care te ajuta sa vezi cum arata site-ul tau in motoarele de cautare si ce trafic primeste.

Retine ca SEO se face pentru a obtine mai multe vanzari, nu doar pentru a fi mai vizibil in search-ul Google. Daca iti doresti mai multe informatii care sa te ajute sa optimizezi cat mai eficient site-ul si sa cresti numarul de vanzari, acceseaza cursurile si materiale pe care ti le-am pregatit. 

Vezi si alte materiale utile:
 

Suport clienti Luni-Vineri 9:00-17:00

0721-334.992 contact@gomag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!